Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Corte Adami borászat - borvalogatas.hu

 

Minden kertész a tökéletes individualizmusra törekszik, tökéletes összhangban a természet ajándékával, vagyis a földekkel és szőlővel, amit oly szeretettel kezel. A Corte Adamiban ezek a természeti értékek olyan kiváltság örömét jelentik, amelyhez kevesen férnek hozzá.

Az Adami család generációk óta szó szerint ápolja szenvedélyét az évente szüretelt szőlő iránt, a szeretettel gondozott földek és az élet jó dolgai iránt, amelyek önmagukban is értékesek.

A cég borai ezt a szenvedélyt testesítik meg.

A család, bár régi, hagyományos értékrendű, de a jövőbe is tekint.

Ezért 2004-ben Angelo és Andrea úgy döntött, hogy a borszőlő eladása mellett, elkezdik a saját borok készítését is.

Igaz, valódi borok, a borász tehetségének valódi közössége, mely a föld adta rejtett kincs és a szőlőtőkékben rejlő hatalmas potenciállal, harmonikus egésszé áll össze.

A pincészet 36 hektárján termesztett szőlőből készült bor csak egy részét szánják palackozásra, mégpedig a lehető legmagasabb minőség elérése érdekében.

Így nincs semmiféle kereskedelmi vagy értékesítési kényszer, ezért természetesebb módszerek alkalmazására is mód nyílik, mely örömteli eredményeket hoz és növeli a borászat presztízsét.

A virágos és gyümölcsös jegyek, az ásványosság, valamint az illat és a korty intenzitása, újabb és újabb kóstolásra ösztönöz. Így nem csak az érzékszerveket kápráztatja el, hanem valóságos élvezetet nyújt.

Corte Adami csapat

Rendezés: