Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Botter Olasz pince - borvalogatas.hu

Botter-Rólunk

A botter cég története 1928-ban kezdődött amikor alapító Carlo és Maria botter létrehozták a Vinicola Botter borházat  egy aprócska városban Fossalta di Piaveben nem messze Velencétől. Eleinte egy kis vállalkozásként működött mely ekkor csak az olasz piacra készített borokat kizárólag hordóban és demizsonban forgalmazva.

 1950-ben a második generáció Arnaldo és Enzo Botter átvette a cég irányítását és elkezdték a borok palackos árusítását. 1965-ben a Botter borok először jelentek meg az európai piacon majd 1980-ra már a világ más részein is elérhetőek voltak és mára a bevételeiknek fő forrása a borok exportálásából ered.

 A 80-as évekre néhány szorosz együttműködés gyümölcseként a Botter már Puglia, Campania, Abruzzo és Szicília  borvidékeinek borait is kínálatukba vették ezzel egy széles választékot létrehozva.

1995-ben a harmadik generáció is csatlakozott a céghez Luca,Annalisa,Alessandro. Egy dinamikusabb teljesen új gazdasági vezetési modellel irányították és irányítják a mai napig a céget melynek eredményeként a Botter mára a világ egyik legnagyobb olasz bortermelője és exportőre minden 35. olasz exportált bor Botter.

 

Botter logó

Botter

Botter

 

Rendezés: